Open positions in Sweden

Brand Ambassador

Vi letar efter dig som vill jobba några timmar extra i veckan. För rätt person finns det stora möjligheter att vara med på ett spännande äventyr.

Våra kunder är guider och instruktörer som organiserar kurser eller turer i naturen. Det kan vara klätterinstruktörer, kajakinstruktörer, surfinstruktörer, vandringsguider eller bergsguider med flera. Vi vill bidra till en lättare och ökad införsäljning, samt skapa mer tid med deltagarna och mindre tid på kontoret.

Ditt jobb blir att kontakta aktiva guider/instruktörer och erbjuda dom att bli användare. Genom att du är tillgänglig för personliga möten kan du demonstrera tjänsten och förklara hur den web-baserade administrativa plattformen med integrerad boknings- och betalningsfunktion underlättar och effektiviserar deras tjänsteförsäljning.

De kunder du knyter till tjänsten hjälper du att komma igång, samt ansvarar löpande för genom att besvara frågor kring tjänsten. Deras användarupplevelse och förslag på förbättringar förmedlar du till vårt team av utvecklare.

Tjänsten är under konstant utveckling, vilket innebär att vi med användarnas återkoppling förbättrar och utvecklar tjänsten löpande utifrån de behov som uppmärksammas. Som länk mellan användare och utvecklingsteam har du därför en viktig roll för tjänstens framtida utformning.

Det är bra om du själv har anknytning till aktiviteter i naturen eller om du kanske själv är instruktör/guide. Jobbet är inte platsberoende och kan utföras när du har tid. Det är en fördel om du bor i områden som för närvarande har fina förutsättningar för säsongens aktiviteter.

Tveka inte att kontakta oss på work@aways.se